• Newbie
Kriške za dimljenje - od Nehrđajućeg čelika

Kriške za dimljenje - od Nehrđajućeg čelika

HRK 44.07

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Smokin Wedgie - to je jednostavno pušnica od nehrđajućeg čelika, u kojoj se sprema dim za dimom.
Krišku možete koristiti u bilo kojem žaru ili коптильне (пеллетном, plin / пропановом, električni, na ugljen i tako dalje), Da biste dodali dima na svojim omiljenim jelima.To će dodati tone dima na vašem postojećem пеллетному грилю, plin грилю, угольному грилю, električne коптильне i sl. To je najbolja košarica za pušače, koje možete kupiti.Trokutasti oblik kriške za dimljenje omogućuje lagano ugurati ga u kut pecenje, dati jelo više vaše voljene dima.Kada je uklonjeno u kut, da nije bila onoliko mjesta koliko je većina košara za dimljenje.
Što se tiče танкетки, onda je to svojevrsni proces učenja.Na primjer, ti ne bi postali ga koristiti kako kuhati hamburger za 10 minuta i očekivati pojavu velike količine dima.Želite kuhati ga na nižim temperaturama u dužem vremenskom razdoblju.Također možete ga zamijeniti u situaciji kada koristite čips (bez potrebe za namakanje), pa čak i popuniti zalihe u sredini pušenja.
Koliko kuhara što bi dobio od 20-фунтового paket?Ona broji oko 1 funta i podnosi intenzivan dim malo više od 2 sata.
2 sata na 1 kilograma peleta; 20 kg = 40 sati hladno dimljeni, tako da vrećice 20 # dovoljno za oko 20 выкуриваний.
Prazan slušalica teži 10 oz Preporučuje se izlagati hladni копчению u roku od jednog do jednog i pol sata prije kuhanja na roštilju na temperaturi od 16 stupnjeva. Smokin Wedgie samostalno podigao temperaturu u velikoj tavi Louisiana 570 do 125 stupnjeva.Nema deka jednostavno ne može biti čelika. 61 stupanj, a u bubnju on разогрелся do 160 stupnjeva, ako to pomaže.Ivica копчение može biti kao jednostavan kao прикуривание, zatvaranje poklopca pecenje i njegu.Roštilj zagrije, ali ne dovoljno da bi zaista pripremu hrane.Neki ljudi su meso hladni копчению u roku od sat vremena, a zatim поджигают i dovesti do spremnosti.
Napomena : BBQPellets Online.com zadržava pravo poslati trupom танкетку Jack Lumber umjesto originalnih танкетки.

O proizvodu

Kupčev izbor