• Newbie
Led se Vratio: Klasični hip-hop

Led se Vratio: Klasični hip-hop

HRK 24.60

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ja ću postavljati EMS ili SAL proizvode, dostupni na lageru u Japanu.To je otprilike 7-14 dana od datuma isporuke.Ti od sveg srca podržavaju klijente kao zadovoljavajuće.Hvala vam za ono što ste to vidjeli.Potpuno novi rekord od platine izvođača Vanilla Ice, возвращающегося svojim korijenima s ovom zbirkom ažurirane klasika hip-hop!
Uključuje xiv. олдскульную verziju ga klasičnog Ice Ice Baby, kao i каверы na Public Enemy s Fight The Power, Sir Mix-A-Lot s Baby Got Back, Cypress Hill s Insane In The Brain, House Of Pain s Jump Around i još mnogo toga!
On je prošao kroz brojne transformacije u karijeri, ali s tim izdanje Ice zauzima ugledno mjesto među pionira rap-glazbe, mudar veteran, koji još uvijek ima nešto za ponuditi hip-hop zajednici!
Neka, nazovimo to je povratak, jer Vanilla Ice VRATIO - vratio se na izvršenje jednog фанковой hip-hop glazbe stare škole, koji je poznat ovaj bijelac.Nakon što je njegov meteorski uspon do slave u 1990 - postići prvi rap singl broj 1 na Billboard Hot 100 i nominaciju za Grammy u kategoriji "Najbolji novi izvođač" - Vanilla Ice nedavno je postao superstar reality show ("Nadrealni život", "Boks slavnih") i dokazao da je u stanju preživjeti.On je sada spreman da preuzme novu ulogu višeg državnog ličnost hip-hop s tim fenomenalan zapisima klasičnih pjesama, izvorno прославленных kolegama-pioniri Public Enemy, Sir Mix-A-Lot, Cypress Hill i druge.To je Led, kako ga znaju i vole, milijuni, do maksimuma, do balčaka i do krajnosti! Službeni press release.

O proizvodu

Kupčev izbor