• Newbie
Uživo: Nadam Se Da U Utočište

Uživo: Nadam Se Da U Utočište

HRK 72.30

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Mavis Staples, koja маршировала, pjevala i протестовала zajedno s dr. Martinom Лютером Кингом tijekom pokreta za građanska prava 1960-ih, vidio potvrdu svoje čvrsto opredjeljenje za jednakost i непоколебимому osjećaj nade u utorak, 4. studenog 2008. Ona piše : "Jednom, u vrijeme kada je postojalo ropstvo, rasizam, Ku-klux-klan i Jim Crow, samo sam tako zahvalan za ono što još uvijek sam ovdje i uživati u ovim povijesni trenutak u našem životu.To je tako сюрреалистично, dakle, potpuno je sramotno.
Ova mlada crnca nadahnut i okupilo zemlju.U njemu postoji nešto što čini da se osjećam, da je on izabran.U njegovu vodstvu postoji nešto što tjera ljude da se osjećaju mirno i sigurno.On je nadahnuo nade i snove svih ljudi - crne, bijele, smeđe ili žute.Dr. King i Tata, ja samo znam, kao sretan. "San" je živ.
Novi album Staples - Mavis Staples Live : Nada At The Hideout, koji je također izašao je u utorak, - poprima sasvim novo značenje nakon ove povijesne pobjede u borbi za jednaka prava.Snimljen u lipnju u ugodnom baru u svom rodnom gradu Chicagu, album ispunjen pjesmama slobode, kao što su We Shall Not Be Moved i Down In Mississippi, klasici госпела, kao što su Will The Circle Be u neprekinute, i njen najveći hit, i ' ll Take You There.Budući da je rekord zabilježen je u razdoblju neizvjesnosti uoči izbora, to bi moglo biti, s jedne strane, shvatiti kao još jedan znak borbe, kojoj Staples posvetila je svoju karijeru i život.Međutim, nakon odluke donesene u utorak, pjesme odjednom postali dokaz воодушевляющей nade i povjerenja u uspjeh, koji je bio obilježen rad Staples u posljednjih 50-ak godina.23. lipnja 2008. godine u legendarnom klubu chicago roots, The Hideout Staples igrao s cut-dolje, sirove nafte i močvarnog grupe od tri osobe i samo nekoliko back-pjevači, pružajući ljubiteljima rijetku priliku približiti lik, koji je tijekom pet desetljeća vodila glazbenu borbu za ravnopravnost.Ovo izdanje temelji se na njegova visoko cijenjen hvaljena pjesmu "we' ll Never Turn Back" i predstavlja moćan spoj klasičnih pjesama o građanskim pravima i slobodi, zajedno s nekim benzinskim novim skladbama, napisanim u koautorstvu s producentom Ry Cooder.Staples je član Dvorana slavnih rock and rolla i nastupao s glazbenicima kao što su velečasni dr. Martin Luther King, jr., Bill Cosby, predsjednici Kennedy, Carter i Clinton, Janis Joplin, Pink Floyd, Santana, Bonnie Райтт i Tom Petty.Ona записывалась s Bobom Диланом, Аретой Franklin, Marty Стюартом, Los Лобосом i mnogim drugim.
Pored svog rada u rovovima, član Dvorana slavnih rock and rolla i nije stranac političkih okupljanja.Staples je nastupao na инаугурационных aktivnostima John F. Kennedy, Bill Clinton i Jimmy Carter.Chicago - rodni grad, Mavis Staples, dakle, ona se nalazi u izuzetno lijepom raspoloženju na ovom koncertu 2008 godine, u prvom сольном koncertu, snimljenom u The Windy's Hideout.Uz potporu cut-dolje, ali fenomenalan skupina veterana iz tri osobe, u sastav koje ulaze gitarist Rick Холмстрем, bubnjar Steven Hodges i basist Jeff Турмес, kao i trio back-vokala, Staples dolaze da "donese radost, sreća, inspiracija i malo pozitivnih vibracija". Misija izvršena na ovom satu setu, koji je velikodušno posudio od svojih albuma 2007, orijentirani na građanska prava, we ' ll Never Turn Back , ali daje energije i odlučnosti za žive nastupe.Njegova grupa je uronjen u duboko, tamno barski ritam na čelu s ljeskanje gitarom Холмстрома, savršeno pogodna za хриплого, gospel glasa Стейплза.Na "This Little Light" ona вокальным риффом ponavlja облизывание, donosi intenzitet u pjesmu, na koju je ukazivao na njegove studijske verzije.Ona opet zadire u imeniku, da se oživi tradicionalnu pjesmu "Wade in the Water", u kojoj je prisutan lagani funk-бэкбит i koja je zbog života cocky, церковным čitanja Стейплза.To gotovo prisiljeni izvesti na bis završno pjesmu the Staples Singers "i' ll Take You There", trupom pjesmu "i' ll Take You There", подпевающую javnosti gitara skeleton i dovoljan broj najradosniji хлопков u rukama, podići klub, a sada i slušatelja, malo bliže nebu. Hal Horowitz .

O proizvodu

Kupčev izbor