• Newbie
Amour Fou - Tango A Trois

Amour Fou - Tango A Trois

HRK 26.91

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Snimljeno u studiju ФАРАО, svibanj 2008
Knjižica :
(Njemački, engleski)
tekstovi
biografije
Nakon uspješnog debi diska Caf Banlieue trio Tango trois krećemo na drugu turu, puni strasti i visoke koncentracije, s izražajnost i senzualnošću.Rezultat je bio album ' Amour fou.
Peter Ludwig opsjednut tango.On neumorno traži upoznati i egzotične zvukove.Nakon više od tri desetljeća hobije tango je još uvijek prepun kreativnih ideja, nastavlja naći svježe oblika izražavanja i uvijek daje svojim radovima ilustrativne prirode.Njegov veliki entuzijazam oko nastupa s dva partnera izravno se prenosi na gledatelje.
U venama Арбена Спахиу teče tango.On igra kao čovjek, koji je odrastao na tango.Peter Уэпке zna kako blista svestranost svom glazbalu.Tri izvođača inspiriraju jedni druge i predstavljaju svoju glazbu s velikom ozbiljnošću i još većim entuzijazmom.
Zadnji disk očaravajuća takve značajke, kao što su različiti ritmovi, stranih utjecaja, osim tango, jazz balade, sanjive vodena, ностальгическая glazba, podsjeća na bečkoj melankolije i notre umor od svijeta.Uvijek postoji aluzija na Južnu Ameriku.Kaleidoskop zvukova, priča priče o životu, požude i пылающей strasti, o suzama i smijehu.
.

O proizvodu

Kupčev izbor