• Newbie
Champion REC12MCC4 (446) Bakar Plus Smjenski svjećica, (Set od: 1)

Champion REC12MCC4 (446) Bakar Plus Smjenski svjećica, (Set od: 1)

HRK 38.88

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Svjećica Champion Double Platinum Power pružaju bolje performanse.Zahvaljujući ekskluzivni термоактивному сплаву, centralni elektrodu od zlatko tanke žice i elektrodu za uzemljenje zlatko hvat svjećica brzo dosegnuti optimalnu temperaturu i održava stabilnu radnu temperaturu u svim uvjetima opterećenja motora, a pruža maksimalan vijek trajanja i jasniji fokus iskre.
Podrobne upute o instaliranju nove svjećice
Korak 1
Ako je potrebno, odaberite razmak na novoj svjećica prije instalacije.U prošlosti bilo je potrebno koristiti alat za zatvaranje fuga, kako bi bili sigurni da je zazor svjećice ima pravu veličinu.Danas svjećica Champion dolaze s preliminarnim jaz, koji je u većini slučajeva eliminira potrebu u ovom koraku.Trebali biste provjeriti ispravnost instalacije zazora; potražite u korisničkom priručniku pronaći udaljenost za zazora svjećice, i koristite senzor zazora ili sondu za provjeru udaljenosti.
Korak 2
Instalirajte novu svjećicu ručno okrenite ga u smjeru kazaljke na satu, a ne manje od dva puna okreta.Nakon što ste sigurno pričvrstite svjećice, koristite bočni ključ s удлинителем i utor za svjećice za pritegnite ga, okrećući utičnicu u smjeru kazaljke na satu.Pranje stub mora biti zabodena u perforirane površine.
Pazite da ne povucite utikač previše; možete pogoditi navoj s glave motora, što će dovesti do skupe popravke.Također možete koristiti moment ključem, da ugradite ga u skladu sa specifikacijom (OE service ili priručnik).
Korak 3
Zamijenite poklopac svjećicu ili svitka i priključak ožičenja.Plastična torbica mora защелкнуться na licu mjesta, dok je za gumenog poklopca može zahtijevati ispisivanje dielektrična sloja maziva s unutrašnje strane poklopca za jednostavno uklanjanje sljedeći put.
Korak 4
Ponovite proces skidanja i instalacije za svaku svjećice.To je sve što se od njega zahtijeva!Ako u nekom trenutku naiđete na probleme ili imate pitanja, posavjetujte se sa svojim mehaničar.
Ove upute su isključivo informativnog karaktera i ne smije se koristiti umjesto podnošenja zahtjeva za profesionalni savjet сертифицированному stručnjaka.Preporučujemo vam da se konzultirate sa certificirani stručnjak, ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumica u vezi s bilo od tema objašnjeno ovdje.

O proizvodu

Kupčev izbor