• Newbie
Svjećica Prvaka Federal Mogul 9410

Svjećica Prvaka Federal Mogul 9410

HRK 62.85

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Prvak Iridium - nadređeni element.Иридиевый središnja i platinum uzemljenje elektroda ove svjećice od tanke žice pružaju maksimalno jasan fokus iskre kako bi se postigla maksimalna produktivnost.Kompatibilan s primjenom u automobilima, lakih kamiona i treninga u sportovima, ekskluzivni termo rafting omogućuje электродам brzo doći do optimalne temperature i održavati stabilnu radnu temperaturu u svim uvjetima opterećenja.
Podrobne upute o instaliranju nove svjećice
Korak 1
Ako je potrebno, odaberite razmak na novoj svjećica prije instalacije.U prošlosti bilo je potrebno koristiti alat za zatvaranje fuga, kako bi bili sigurni da je zazor svjećice ima pravu veličinu.Danas svjećica Champion dolaze s preliminarnim jaz, koji je u većini slučajeva eliminira potrebu u ovom koraku.Trebali biste provjeriti ispravnost instalacije zazora; potražite u korisničkom priručniku pronaći udaljenost za zazora svjećice, i koristite senzor zazora ili sondu za provjeru udaljenosti.
Korak 2
Instalirajte novu svjećicu ručno okrenite ga u smjeru kazaljke na satu, a ne manje od dva puna okreta.Nakon što ste sigurno pričvrstite svjećice, koristite bočni ključ s удлинителем i utor za svjećice za pritegnite ga, okrećući utičnicu u smjeru kazaljke na satu.Pranje stub mora biti zabodena u perforirane površine.
Pazite da ne povucite utikač previše; možete pogoditi navoj s glave motora, što će dovesti do skupe popravke.Također možete koristiti moment ključem, da ugradite ga u skladu sa specifikacijom (OE service ili priručnik).
Korak 3
Zamijenite poklopac svjećicu ili svitka i priključak ožičenja.Plastična torbica mora защелкнуться na licu mjesta, dok je za gumenog poklopca može zahtijevati ispisivanje dielektrična sloja maziva s unutrašnje strane poklopca za jednostavno uklanjanje sljedeći put.
Korak 4
Ponovite proces skidanja i instalacije za svaku svjećice.To je sve što se od njega zahtijeva!Ako u nekom trenutku naiđete na probleme ili imate pitanja, posavjetujte se sa svojim mehaničar.
Ove upute su isključivo informativnog karaktera i ne smije se koristiti umjesto podnošenja zahtjeva za profesionalni savjet сертифицированному stručnjaka.Preporučujemo vam da se konzultirate sa certificirani stručnjak, ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumica u vezi s bilo od tema objašnjeno ovdje.

O proizvodu

Kupčev izbor