• Newbie
CGID CM29 Klasične Metalne Slr objektiv PilotSunglasses s Elastičnim spojnicama

CGID CM29 Klasične Metalne Slr objektiv PilotSunglasses s Elastičnim spojnicama

HRK 21.66

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Otkrijte razliku između sunčanim naočalama CGID
Osigurajte sunčane naočale vrhunske kvalitete i usluge kupcima na
jednostavno okvira ćete zaboraviti da nosite ih usred avanture, ne možete dopustiti teška krema za bodove отягощать vas.Stoga, sunčane naočale CGID su dizajnirani tako da se vrlo lakim.
Na sve sunčane naočale CGID dostupan je doživotno jamstvo.Ne smeta, naići li neočekivanih prepreka, krivo izračunati okretanje na stazi ili čak i ako je najbolji prijatelj muškarci odluči koristiti svoje sunčane naočale kao žvakanje igračke.Koji god bio razlog, možete dobiti doživotno jamstvo na frame i objektiv u slučaju kvara.
100% zadovoljstvo je zajamčeno.To je naše obećanje.Dakle, ako niste u potpunosti zadovoljni sa svojim kupnje u roku od prvih 30 dana, samo javite nam.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se sve popraviti.
Značajke i prednosti
Smanjenje površinske refleksije
Lako se čisti
Otporan na ogrebotine
Zaštita od uv zračenja
Kako bih trebao brinuti za svoje sunčanim naočalama?
Da biste izbjegli oštećenja, nikada ne čistite sunčane naočale papirnate ručnike ili odjeću, koje mogu втоптать prašina i vlakna u leće i ostaviti ožiljke.Također izbjegavajte korištenje kućanskih deterdženta ili sapuna.Dok je nekoliko vrsta mekog sapuna ne štete leće, moderne sapuna povećane čvrstoće dovoljno jaki da se polako nagrizati premaz leća.
Odlična ideja za poklon
Doživotno jamstvo
100% garancija zadovoljstva.Pokušajte bez rizika.DODAJ U KOŠARICU ODMAH! .

O proizvodu

Kupčev izbor