• Newbie
62 mm 7 kom. Set pribora za digitalni fotoaparat Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Uključuje komplet filtera od 3 predmeta (UV-CPL-FLD), 2 zamjenjive

62 mm 7 kom. Set pribora za digitalni fotoaparat Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Uključuje komplet filtera od 3 predmeta (UV-CPL-FLD), 2 zamjenjive

HRK 57.90

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

UV-filteri
UV-filtar se koristi za smanjenje prodiranje uv zraka u objektiv i na filmu.Moderne leće često imaju ugrađenu zaštitu od uv zračenja, kao i digitalni senzori, međutim UV-filteri se obično koriste za zaštitu površine objektiv od ogrebotina, mrlja, prljavštine i drugih opasnosti.
Kružni Polarizirajući Filtar
Polarizator se razlikuje od većine filtera tako da on se sastoji od dva komada stakla, instalirane bez obzira unutar kružnog okvira, tako da se mogu rotirati relativno drugog.Koliko okretaja je sve više uklanja refleksije i sumaglica.S slr kamere zaista možete gledati promjena kroz tražilo.Поляризаторы smanjuju odsjaj od vode, stakla ili bilo неметаллической površine.Također možete koristiti polarizirajući filtar za zatamnjenje plavo nebo.
Filter FLD
Filter FLD (korekcija fluorescentno svjetlo) pruža idealno rješenje za dobivanje ugodnih nijansi kože i ispravne boje kada se snimanje bez bljeskalice pri uorescentnim osvjetljenjem.Ovaj filtar pruža realnu reprodukciju boja, uklanjanje oštar žuto-zelene boje, obično se pojave kod fluorescentnih cijevi.Pri snimanju pri prirodnom svjetlu fluorescentno filter značajno povećava zasićenost boje takvih objekata, kao i zalaske sunca i svitanja.
Kupite novu bateriju DMW-BLC12, posebno dizajniran za vaš kamkorder Panasonic, i pobrinite se da nikad ne propustite niti jedan slučaj, koji se pojavljuje jednom u životu.Naše baterije i punjač, uređaj je dizajniran tako da zadovolji specifikacije OEM ili da ih prelaze, i opremljene su najnovijom аккумуляторными tehnologijama, uključujući poboljšane sheme, regulacija napona i zaštitu od pregrijavanja.
Ovaj 62-mm komplet filtera uključuje :
Komplet filtera od 3 dijela (UV-CPL-FLD)
2 Izmjenjive baterije (DMW-BLC12)
Brzi punjač ac / dc za Dom i putovanja
Krpom za čišćenje od mikrovlakana.

O proizvodu

Kupčev izbor