• Newbie
Micom Hobotnice Stil Veliki Papirne Pređe Оплеткой Plaža Torba Skitnica Torbe na Rame s Кисточками za Žene, djevojčice

Micom Hobotnice Stil Veliki Papirne Pređe Оплеткой Plaža Torba Skitnica Torbe na Rame s Кисточками za Žene, djevojčice

HRK 33.15

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Micom 2016 Ljeto Hobotnica Stil Veliki Papirne Pređe Kos Torbe Plaža Skitnica Torbe na Rame s Кисточками za Žene, djevojčice;
Karakteristike :
Materijal : 100% Prirodna proizvodnja pređa; Podstava : 100% Pamuk;
- Grube dimenzije : 7,84 "-14,96" X 9,4 X 7,84" (D * U * W); Olovke (U) : 11,81";
Paket uključuje :
- SAMO 1 * Torba
- 1 * Torbica munje Micom
Napomene o slanju :
-Roba se šalje iz Kine preko USPS, obično isporuke u SAD-u traje 10-15 dana.Ponekad to može potrajati 20 dana, ako naiđete na probleme prilikom slanja.Ali više od 95% kupaca dobivaju svoje narudžbe u roku od 15 dana.
Napomene za kupnju :
1. Molim vas, dopustite malu razliku u boji zbog druge kamere ili rasvjeta.
2. Za materijal koristi se proizvodnja pređa i potpuno nova, pa je miris kože kod nje normalno.Ako ga stavite u dobro prozračenom mjestu na nekoliko dana, miris će nestati.;
3. Svaka torba će provjeriti prije slanja, ako je primljeni proizvod oštećen, molimo vas, kontaktirajte nas, kao što ste dobili proizvod.
4. Izbor zasićenih boja u kombinaciji s detaljni akcentima stvara upečatljiv i univerzalni modni izjava, spremno nositi vas kroz buduće sezone.
Vraćaju Bilješke :
1. U skladu s politikom tvrtke, nudimo i 30 dana rok za povrat nakon primitka robe.Micom nudi povratnu adresu u SAD-u, a kupci su odgovorni za trošak povratne dostave.
2. Vraćeni proizvodi moraju biti u izvornom stanju (neiskorišteni, s priloženom oznake, kit sadrži torbica munje Micom).

O proizvodu

Kupčev izbor