• Newbie
Stalak za tablet iBeani / držač jastuka-zvečka, kompatibilan sa svim iPad, планшетами i читалками. Udobnost pod bilo kojim kutom - Cvjetni

Stalak za tablet iBeani / držač jastuka-zvečka, kompatibilan sa svim iPad, планшетами i читалками. Udobnost pod bilo kojim kutom - Cvjetni

HRK 65.34

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Je praktično postolje za tablet na svijetu - Izvori Mac
i Beani je britanska stalak za tablet, koja je dobila nagradu "Dar godine", dobro poznata po svom stilu, udobnosti, svestranost i vrhunskom kvalitetom; nezamjenjiv dodatak za tablet u svakom domu.
Ova torba za tablet i Beani sigurno drži sve podneo trenutno na tržištu, i Pad tableti i čitaonica, od najmanjeg Zapaliti do najvećeg i Pad Pro.Radije knjigu?иБеани previše придержит to!
Zbog svog jedinstvenog dizajna jastuk za tablet i Beani sigurno držati uređaj na bilo kojoj površini, pod bilo kojim uglom, u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji, s torbicom za tablet ili bez njega.Savršen dodatak za tablet, koji se može koristiti na krilu za vrijeme odmora i pregledavanje web-stranica na kauču.To je također odličan stalak za i Pad imao svoj krevet, kada vi gledate najnovije boks-set ili filmova.Ako tražite odličan stalak za i Pad, tableta ili knjige za kuhinje, i Beani i potpuno čisti, što vam omogućuje da pratite receptima bez pomoći ruku. Njegova stvarno možete koristiti bilo gdje!
Jastuci za tablet i Beani bean bag i višenamjenski i može se koristiti kao nosači za knjige, fiksni nosači za kamere ili jastuk za putovanje / kampiranje.
Mi smo uvijek vjerovali da i Beani - odličan držač za tablet za korisnike koji pate od ponovljenih ozljeda prilikom перенапряжении (RSI), bol u кистях, podlakticama, ramenima ili vratu, jer on pomaže da se smanji stres pri čekanju uređaja.Mi također vjerujemo da će spriječiti slične probleme s produženim korištenje tableta.To uvjerenje potkrijepljeno mnoštvom mišljenja klijenata.
i Beani također će postati idealan poklon za prijatelje i obitelj, da je priznata Udruga prospekti.Imamo фасоны, pogodan za muškarce i žene svih uzrasta.
i Beani ima odlične recenzije u nacionalnim MEDIJIMA i pojavljuje se u časopisima Vogue, Daily Mail, Sunday Express, Woman & Home, Macworld i mnogih drugih.
Ljubav je, ili novac vratiti!
* Tablet uređaje u kompletu nije uključena u cijenu.

O proizvodu

Kupčev izbor