• Newbie
KREPLACEMENT Zamjena zaslona osjetljivog na dodir Digitalizator + LCD zaslon za Dell Inspiron i7359-2435SLV 13,3-inčni laptop sa zaslonom

KREPLACEMENT Zamjena zaslona osjetljivog na dodir Digitalizator + LCD zaslon za Dell Inspiron i7359-2435SLV 13,3-inčni laptop sa zaslonom

HRK 17.31

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Kompatibilna model : Dell Inspiron i7359-2435 SLV HD
Zaslon osjetljiv na dodir s цифрователем i domaćim LCD zaslonom.
Crni plastični okvir u kompletu nije uključena u cijenu.
Garancija : 3 mjeseca.
Veličina : 13,3 inča
Rezolucija : 1366768
Pitanje 1 : DA stavim?Možete očekivati da će dobiti SAMO jednu zamjenu ekrana Bez crne plastične okvire.
Pitanje 2 : KOJI DIO ZASLONA trebam ISPRAVNO?
Kada je slomljena samo ekran osjetljiv na dodir (digitalizator), vi još uvijek morate vidjeti što se događa na ekranu, i glumac, zaslon je i dalje bi trebao funkcionirati u normalnom načinu rada.
Kada je oborio samo LCD zaslon, još uvijek možete koristiti zaslon osjetljiv na dodir, ali na traci će se pojaviti tamne mrlje ili pukotine, slično kao paučina (ili i jedno i drugo).Sada imamo ne samo osjetljiv na dodir digitalizator.
U slučaju oštećenja, kao što su LCD zaslona, tako i dodirnog zaslona i dalje ćete moći koristiti dijelu zaslona osjetljivog na dodir, a na nekim dijelovima LCD zaslona se može prikazati sliku, ali ćete se suočiti s očitim poteškoćama pri korištenju uređaja u normalnom modu.Onda vam treba ovaj predmet.
Osjetljiv na dodir digitalizator i unutarnji LCD zaslon slijepljena, ako ne možete podijeliti digitalizator i LCD zaslon, preporučujemo vam da kupite ovaj proizvod.
Ako niste sigurni, odgovara li naš proizvod za vaš laptop, molimo kontaktirajte nas.Javite nam se broj modela vašeg zaslona i pošaljite nam nekoliko slika ekrana s brojem prikaza, pomoći ćemo vam da pronađete 100% prikladnu zamjenu ekrana.

O proizvodu

Kupčev izbor