• Newbie
Dragulj Kralj 0.90 Karat Cijele Plava AAA Tanzanite 925 Sterling Srebra Zaručnički Prsten

Dragulj Kralj 0.90 Karat Cijele Plava AAA Tanzanite 925 Sterling Srebra Zaručnički Prsten

HRK 24.09

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Horoskopski znak : Strelac, Jarac
Vrijednost : Tanzanite - umirujući kamen.Smatra se da to može vratiti ravnotežu, kada život postaje kaotičan ili izuzetno zauzet
Ljekovita svojstva tanzanite : Poznato je da je kamen tanzanite pomaže pokazivati želju da uz pomoć volje i vizije.To daje osobni uvid i snagu.Kamen je dobar za zaštitu, i ponekad daju novorođenčadi ili buduće majke.On pomaže s экстрасенсорными sposobnostima, i ako čovjek počne razvijati ovo područje, to je jedan od najmoćnijih kamenja za to.
Izvori tanzanite : Istočna Afrika - Tanzanija.
Zanimljive činjenice : Prilično novi kamen, koji je bio predstavljen na svjetskom tržištu u samo je 1969. godine.
Танзанитовый fond naziva tanzanite "геологическим fenomenom" i tvrdi da je dragulj u 1000 puta manje od dijamanata.
Prema Танзанитового fonda, narod masai smatra tanzanite "mističnim" kamen, izrađene kada je munja pogodila zemlju i pretvorio kamenje u ljubičasto-plave dragulji.
Ovaj lijepi objekt je potpuno novi i dolazi s besplatnim poklon pakiranja, odabranih u skladu s stečenih vama roba.Pakiranje se razlikuje od gourmet paket поролоновыми umetcima do luksuznih kutija od trešnjevine s kožnim umetcima.
Svaki red u potpunosti osigurana, bez obzira na cijenu.Ovo osiguranje štiti od oštećenja ili gubitka vašeg proizvoda tijekom transporta.Troškovi dostave i obrade uključuje osiguranje, tako da nema potrebe platiti odvojeno za osiguranje.

O proizvodu

Kupčev izbor