• Newbie
3 pakiranje 8-inčni lisnato lopte za toaletni papir u obliku saća (pink)

3 pakiranje 8-inčni lisnato lopte za toaletni papir u obliku saća (pink)

HRK 90.66

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ove prekrasne kuglice od слоеной toaletni papir u obliku saća će postati idealan naglaskom na uređenje svoju stranku!Koristite ih na rođendanima, svadbama, manifestacijama, sajmovima, izložbama, u trgovinama ili za ukrašavanje učionice!Dostupan u paketima od po tri, šest i dvanaest komada.
Devra Party proizvodi nakit i jastučići od mobilne toaletni papir u Sad-u već više od 25 godina.Mi smo obiteljskim poduzećem treće generacije, koji vodi svoju priču s početka 1900-ih godina, a posjedujemo više od 100 godina iskustva stvaranje finih ukrasa.Vrlo smo ponosni da stvaramo jedinstvene ukrase, koji će oživjeti vašu stranku, događaj ili izložbu.Mnogi od naših proizvoda su na red kroz poseban proces ručnog rada, stvara živopisne, bogate nijanse, koje ne možete pronaći nigdje drugdje!
Držimo se najviših standarda kvaliteta i svaki proizvod, покидающий našu tvornicu, provjerava tima za kvalitetu.Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili vašoj narudžbi, molimo vas, javite nam!
Iako činimo sve što je moguće da boja naših proizvoda budu što precizniji, stvarne boje koje vidite, ovisit će o vrsti vama monitor računala.

O proizvodu

Kupčev izbor