• Newbie
Pločica Mini Stickley No Odvjetnici Veličine 8x2 s Reljefnim Brončanim Metalnim premazom

Pločica Mini Stickley No Odvjetnici Veličine 8x2 s Reljefnim Brončanim Metalnim premazom

HRK 66.39

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Iz naše popularne zbirke oznaka Stickley za umjetnost i obrt.Pločica Stickley No Solicitor u "Mini" verzija koristi font Rennie Mackintosh i u skladu s ostatkom pultovi Stickley house.Označite svoj teritorij uz pomoć stila.
Znakovi šalju kroz tri tjedna od datuma plaćanja, kao što je to običaj znakove, običaj obrtnicima u SAD-u.
Naše Znakove i pločice su temelj modernog 30-фунтовой уретановой ploče visoke gustoće (HDU) (vrsta plastike).To je proizvod koji je razvijen u zrakoplovnoj industriji i koristi se za označavanje već više od 40 godina.To je lagan, vodootporan i trajati desetljećima u vanjskim uvjetima.
Mi pokrivaju naše HDU premazom od ovog metala hladno nanošenje, koji se koristi diljem svijeta kao arhitektonsko i industrijsko-pokrivenost.To je dobro зарекомендовавшее sebe, trajno i lijepo premaz koji daje pogled livenog metala bez ograničenja na težinu i vrijednost.Dakle, kada ste dobili svoj nalog, možete primijetiti da on ima malu težinu.Jer to HDU s tankim metalnim premazom, lako objesiti na bilo koji zid, bez straha od provjeru integriteta konstrukcija zgrade.
Prije slanja naše znakove i pločice prekriven morskim lakom. "Morski klase", što znači da premaz namijenjen za zaštitu čak i u teškim obalnog uvjetima.Pri tome naša metalne obloge su "živi premazom", i možete očekivati neke promjene s vremenom, čak i unatoč činjenici da su zaštićeni kvalitetnim zaštitnim prozirnim premazom.Naša trim "verdi" i "iron rust" čini malo više патинированной od drugih, pa uživajte u međuvremenu, kako su godine prolazile vaša firma dobiva još veću ljepotu i prirodu.

O proizvodu

Kupčev izbor