• Newbie
EXLATEX Lateks Kapa Konj Maska Ljubimac Fetiš Pribor s Patent-zatvarač Straga

EXLATEX Lateks Kapa Konj Maska Ljubimac Fetiš Pribor s Patent-zatvarač Straga

HRK 31.38

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Informacije o proizvodu :
* Ova visokokvalitetna lateks maska-kapa je izrađena od vrhunskog sigurno lateksa, ima dobru elastičnost i trajnost.Zatvarač iza olakšava nošenje.
* Će imati svoju jedinstvenu energiju i klimu.Oni naglašavaju masku, izrađene od lateksa vrhunske kvalitete, koji će biti izvor inspiracije za više od najmodernijih i je savršen za one koji pokušavaju uplašiti svoje prijatelje ili dobar provod na tematskoj zabavi.
* Intrigantna maska sa čvrsto pripadajućom lateks, voli osjećaj mat završne obrade i stvara klimatski igre.
Lice :
* Boja : Crna/Roze
* Veličina : Jedna veličina
Napomena : Odjeću od lateksa osnovana kako bi облегать vas, kao druga koža.Lateks mora se protežu na oko 1/2 cm, da bi pravilno naliježu.
U konačnici, međutim, to je stvar osobnih preferencija.
Molimo, odaberite vam najviše odgovara veličina prilikom postavljanja vaše narudžbe.Ali, molim vas, shvatite, jer oni su čvrsto i imaju elastičnost, molim vas, prihvatite to, ako je to će biti malo drugačiji od slike, ili pošaljite poruku na našu korisničku podršku da biste dobili preporuke.
OBAVIJEST :
1) Svi proizvodi od lateks gume dolaze неполированными.Na slici može biti vidljiv predmet nakon poliranja.Prije stavljanja, molimo vas, operite i koristite lubrikant na silikona za davanje sjaja, kao što su "Eros Bodyglide" ili "Eros Kult Dressing Aid".
2) Držati daleko od vatre, visi u ormaru, daleko od izvora topline, svjetlosti (posebno jakom suncu i jakog uv zračenja, koja uništava bijelu haljinu), metala, ulja, otapala, ostaci sredstva za odvajanje i vatre.Izbjegavajte vlažnim uvjetima skladištenja
3) Ovaj se proizvod ne preporučuje se ljudi alergični na lateks.

O proizvodu

Kupčev izbor