• Newbie
Naš red plakati: 26 dah atlantik balade

Naš red plakati: 26 dah atlantik balade

HRK 136.50

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

To je Duboko, to je na južni ili je to duša?Naša nova kolekcija Atlantic ballads postavlja sva ta pitanja u različito vrijeme tijekom sedamdeset-ak minuta gourmet glazbe, u koje dolazi naš red plakati, i koja daje nekoliko sjajnih primjera većinu stilova soul balade.
Otvarač - savršen primjer složenosti stilova.Soul Brother Six rodom iz Philadelphije i snimljen tamo i u New Yorku, ali za mene su oni došli s jednim od najboljih primjera potaknutu nesmanjenom voljom da nastavi crkve south soul-pjevanje u What Can You Do When You Ain ' t Got Nobody .
Iz istog grada, na sjeveru SAD-a dolaze bijeli dečko Billy Харнер, najviše poznat po svojim голубоглазыми soul -plesača, ali on majstorski pjeva glavni vokal u prekrasnom балладе Message To My Baby .
Tradicionalni južni pristup predstavljen je, između ostalog, potpuno nerazumljivih Элвисом i Roadrunners May God Bless Our Love , navedenih James Карром, поющим "Wonderful Hold On", " Tommy Тейта, i intrigantni konceptom "Kako možeš нянчиться s muškarcem" Neda Таунса.
Jedna od najboljih prijateljica i выразительниц soul glazbe, Doris Troy, pozitivno меланхолична u pjesmi "On mi ne pripada", to je duboko ili jednostavno tužno?U svakom slučaju, on nije imao propada u skladištu Atlantic, ako Kent imao do toga nekakav stav.
Braća Айсли postaju napete , a zatim malo o vlastitoj ljepotica The Last Girl .Kao i "Please Stay" Lu Johnson, to je pjesma u stilu Brill Building, obavljaju ga u tehnici Big Apple Technicolor, dok Lu primjenjuje neke suptilne južne nijanse.Rezultati jednako ugodan u različitim kontekstima.
Bobby Harris odaje počast čovjeku koji je nadahnuo ga i mnoge soul izvođača 60-ih, Sam Ponuda, певцу, u glas koji čuje, finoća Velikog grada, ali u svom govoru više Sna vremena na Jugu.Verzija Bobby Маршана o pozivatelju suze балладе Donnie Элберта "Što ja mogu učiniti", koja će uvijek radije stare jamajke ska-dj-a, i vi ste znali da su ti dečki doživljavaju glazbu tako, kao što bi trebao osjećati.
Country glazba je imao veliki utjecaj na south soul - ovdje imamo klasična pjesma Merle Haggard i Bonnie Owens "Today I Started Loving You Again" u izvedbi Betty Swann.To puno inscenacije, сочащаяся žice, koje пыхтят u ugodnom srednjem tempu, prolazeći emocije samog duboko vrste.
Još više душераздирающе отчаивающаяся verzija "Your Turn To Cry" Betty Лаветт , koja zauvijek ostaje u sjećanju, ako vam ikada padne priliku vidjeti kako to izvodi ga uživo.
Otkad sam vidio japansku kopiju prekrasna balada Di Di Sharpe "Help Me Find My Rukavice" sa pogrešnim pisanjem "Pomozi mi pronaći moju rukavicu" , imam neki osobni problem s time, da vidim pjesmu ozbiljno.Snimanje na cd-u se našla катарсисом, i sada sam opet mogu procijeniti pjesmu u svoj svojoj raskoši.
Ponekad možemo biti toliko zaluđen отстаиванием svoje vlastite interese i štiti ih od drugih, da imaju na umu veću sliku.Moj osobni Put u Damask je bio u tome što sam otkrio da je ples pod glazbe Joe 90 .Molim Элвису i Roadrunners, tako da ne bi trebala patiti od ovog Dubokog duševnog poniženja i vi mogli da uživate u svim sjajnim pjesme na ovom disku, bez obzira na boju, vjeru, lokacije ili ritma.
Harborough Хорас, s web-mjesta Ace Records.

O proizvodu

Kupčev izbor