• Newbie
Set naljepnica za učionici zajednice SketchIt® - 48 višekratnu upotrebu crne ukrasne naljepnice u 8 jedinstvenih дизайнах 3,5 x2 -

Set naljepnica za učionici zajednice SketchIt® - 48 višekratnu upotrebu crne ukrasne naljepnice u 8 jedinstvenih дизайнах 3,5 x2 -

HRK 48.63

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

ПРИВНЕСИТЕ SJAJ U SVOJE OSTAVA I PRIČVRSTITE NALJEPNICU, PRILAGODITE I JEDNOSTAVNO ORGANIZIRAJTE!!
Naljepnice za krede ploče Sketch It s prekrasnim visoko kvalitetne vinil uzorkom, koji se prenosi na sve vrste površina izrađena od mat vinil za unutarnje radove, koji dobro radi na bilo koju glatku ili полугладкой površine.
Razmislite o баночках za začine, staklenkama, većini zidova, staklu, keramici, zrcala, stabla i lista ide dalje.Ove zabavne slova na ploču može se koristiti za snimanje i opet, jednostavno ih obrišite vlažnom krpom.
Ideje za korištenje : banke, poklopci, čaše, zid, kutije za igračke, obilježavanje začina, spremnici za skladištenje, ormari za pranje, garaže, hobi, pribor za stol, svadbene zurke, hladnjak.
100% GARANCIJA BEZ RIZIKA
Ako niste oduševljeni s našim znakovima na ploči na 100% , a ako iz bilo kojeg razloga odlučite da niste u potpunosti zadovoljni mi ćemo povrat novca bez pitanja!Toliko smo sigurni u naše spolne oznake, da su sigurni da će vam se svidjeti!KUPI SVOJ ODMAH!.

O proizvodu

Kupčev izbor