• Newbie
Južno od Задиристого Lisica

Južno od Задиристого Lisica

HRK 53.28

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Danas navečer, otprilike u isto vrijeme kada ste взбиваешь jastuk i выключаешь svjetlo, počinje zabava.Ljudi se odmaraju, da je dobar provod u klubu preko puta.Oni переоделись, da siđe dolje, plešući pod soul glazbe tipa "koljena na podu", koja je, kao i većina od nas su mislili da je nestala prije nekoliko desetljeća.
South Of The Snooty Fox - to je vaš poziv na zabavu, koju vodi Sterling Gospodin Harrison, jedan od najboljih pjevača ikada выходивших na scenu.Kao i mnogi pjevači, igraju u chitlin circuit, Sterling s resum seže do samog soul glazbi.On dijeli scenu s Отисом Реддингом, James Brown i Mili Jackson.On je ispuštanje singlovi i albumi, počevši od 60-ih godina, za etikete kao što su Smash, Motown i Atlantic.
Međutim, on nikada nije snimio album, koji je doista dao bi pravdu na njegov veliki talent.I do sada.
Povećana Steve Berlinom iz Los Lobos, Sterling, prekida se pjesme Bobby Blue Блэнда, Bobby Уомака, Otis Реддинга, Johnny Taylor i O. B. Wright, što svaki od njih svoje od samog početka.To je sve što se događa na drugom kraju grada, i vi ste pozvani slušati.Hack Tone Records, butik-vokal, sa sjedištem u Culver Cityu, Kalifornija, brzo je napravio ime za sebe, objavivši izuzetno dobru glazbu, kojom se zanemaruju ili koji na neki drugi način propao.Prošle godine Hack Tone dao "The Lost Album" prolazi pod nazivom триппи-pop album britanske soul pjevač Lewis Taylor - njegove postoje već dugo komercijalne release.Ove godine oni su otkrili "Prvo slijetanje" The Dynamics, бодрящую kolekciju Detroit soul, koji томилась u skladištu od 1969.
Međutim, najbolji božji dar Хактона u ovom trenutku može postati čudo u stilu soul-blues od pokojnog Sterlinga Harrison.Snimljen neposredno prije njegove smrti 2005. godine, album se sastoji uglavnom od отрывочных unose manje poznatih omiljenim soul pjevačima, počevši od Sam i Davea i Bobby Уомака i završava O. W. Wrighta i Говардом Тейтом.
Dugo izvučeni говор Harrison često podsjeća говор velikog Arthur Александера, ali on sa istom lakoćom se može prebaciti na zvučan gospel creek ili фальцет visine u oktavi.Potaknuti krut, фанковой ritam-sekciju, njegova govora, ovdje oblika koji upućuju na ono što je mogao zvučati više пиротехнический Aleksandar, ako bih snimio album sa Метрами.
Svaka pjesma na albumu je sjajan, ali pravi preokret - to je par sporo odvijaju balade.Njegova шестиминутное čitanje stara mršava žena pjesme Брука Бентона "brinem o tebi" je pokazao svoje majstorstvo пространной usmeni recitacije.I onda, kao što je on uronjen u 'Kuću u kojoj nitko ne živi" Toma Уэйтса, destruktivno - izraz emocionalne i duhovne napuštenosti, dostojan velikih izvođača delta-blues. " Vašington post "
U više ravnopravni svijetu South Of The Snooty Fox stavio bi početak povratak soul pjevač Sterlinga Harrison.Umjesto toga, ona će poslužiti kao pristojan эпитафией dodijeljene veterana soul-певцу, koji je umro od raka u dobi od 64 godine u kolovozu 2005. Izvanredan pjevač s rasponom od dubokog рычания do раскрепощающего фальцета, Harrison pokazuje svoju svestranost u jedanaest pjesama s albuma.Radostan "Seven Days" zvuči kao Little Richard, skoku ispred the Isley Brothers, dok je Harrison prenosi bol "A Nickel And A Nail", ne перегибая štap.Сопродюсеры Steve Berlin iz Los Lobos i Eddie Городецкий mudro dozvoljeno grupi New Breed, koja je igrala za stara mršava žena u klubovima Los Angelesa, podržati ga. "U mojoj kući luta rat", блюзовая priča o romantičnom trokut, prenosi energiju svojim koncertnim nastupima. "Kuća u kojima nitko ne živi", izvorni Volumen Уэйтса, pokazuje sposobnost Harrison stvoriti moderan stvari sami. Nema Depresije
To može biti jedan od posljednjih velikih soul albuma.вокалисту Sterlinga Харрисону nikad nisu imali sreće kao soul-певцу, unatoč činjenici da je on proveo u ovom poslu gotovo 50 godina.Dugi niz godina nastupao je na otvorenja, u noćnim klubovima geta u okolici Los Angelesa, gdje je na njega na kraju došao autor "Saturday Night Live" Eddie Городецкий, koji je snimio ovaj set pjesama s Harrisonom i njegove skupine u 1999. Nažalost, ubrzo nakon snimanja kod Harrison otkrili rak, i on je umro 2005. Ovaj post-mortem izdanje pokazuje Harrison što je klasična - strastveni pjevač, duhovit хипстера, svestrani подкованного izvođača koji se izvodi deep soul.Oni više ne rade ih kao što je Harrison. Kronika San Franciscu.

O proizvodu

Kupčev izbor