• Newbie
Strme Canyon rangers - Ljubavi lijepe žene

Strme Canyon rangers - Ljubavi lijepe žene

HRK 83.07

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

S "Lovin' Pretty Women" Kul rangers kanjona još dublje potonuti u tradicionalni zvuk блюграсса, ali i sofisticiran vrhunac.To je album ispunjen energijom grupe, mila u stvaranje glazbe.Rangers je napisao svoj materijal otkad su se prvi put počeli джемовать zajedno na odredišnoj stanici u kampusu UNC.Grupa je obdarena umjetničkim vizijama, dar skladati pjesme i jaka želja da se stvori svoj vlastiti jedinstveni zvuk.To je razlog zašto Rangers mogao čast majstori блюграсса, koji su došli ranije, istovremeno promovirajući žanr naprijed nove i uzbudljive načine.
"Tradicionalno, bluegrass-grupe добивались uspjeh, igra sve standarde", kaže Sharp. "Većina tih pjesama već su napisane, a oni su napisali je stvarno dobar.Zašto pokušati stvoriti nešto što ne može nadmašiti?Tako da to je bila naša motivacija je samo biti originalni.To nam je omogućilo da shvate kako biti jedinstven u okviru formata, пропитанного tradicije ".
Novi album pokazuje skupinu na vrhu vještine, bilo da se dive svojim bendžo i gitare u evanđeoskog vodu "Be Still Njih" ili рассказывание priče iz rudnika ugljena u "Call The Captain" i "Cumberland Moon". Неотразимые skladu The Rangers u svim svjedoče o vjeri grupe u ono što glas - isti vitalni glazbeni instrument, kao i sve što ima žice.
Da li je "Lovin' Pretty Women" ili sticanje novih obožavatelja diljem svijeta, postoji jedna stvar koju Strme rangers Kanjona definitivno će učiniti, stvarajući bezvremenski akustičnu glazbu, koji poštuju tradiciju, hrabro gura ga u budućnost.The Steep Canyon Rangers - dio novog vala mladih bluegrass-grupe, koji su se specijalizirali u tome da prekine sve na dijelove.Oni se koncentriraju na tome, da prenesu energiju iz vrućeg do фрикасе..Nekoliko bendova bluegrass..su super pjevači, koji također se nađu dobri сборщиками, dok drugi..to je topla igrači, koji znaju pjevati.Rangers Strmog kanjona nalazi u sredini tih dvaju tabora..Ja sam prilično uvjeren, izjavljujem, da je Cool rangers Kanjona će biti još uspješniji zbog Ljubavi prema lijepim ženama. Časopis "Vintage gitara", listopad '07
Materijal od kojeg je ranije donosile priče o uspjehu u Americi, se sastojao u tome, što igrač na fakultet stvorili skupinu i postali su najnoviji proboj u žanru.Naglasak je na glasu u istoj mjeri kao i na инструментальном junaštvo, - to je ono što ih razlikuje od ostatka grupe.To, i oni vole raditi materijal i različit je od onoga što je već napravio svima.Iskra izbije.Na njihovom drugom albumu [tako u originalu] kod njih još uvijek svježe atmosfere u hodu, i oni mogu komunicirati s publikom country, tako i s publikom džem-бэндов.Oni to mogu postati novim знаменосцами akustične glazbe. Rekord Srednjeg Zapada, 23. lipnja 2007
"Vidio sam "Rangers" uživo, a ne jednom.Na naše veliko приятному iznenađenje, nedavno smo nastupali s njima na istoj pozornici na festivalu u Wyomingu.Našao sam ih glazbu заставляющей razmisli, kreativan i duhovit.Rangers Strmog kanjona, svi zajedno i pojedinačno, su izvanredne сборщиками i da se brinu za pjevanje.Svjedočim o njihovoj predanosti poštovati tradiciju zaista američkog vrste umjetnosti, блюграсса; i njihovi jedinstveni mladi каролинский glas oduševljava ne samo publiku, ali i drugih glazbenika". - John Cowan.

O proizvodu

Kupčev izbor